glazen bol

Persoonlijke Voorspelling 2018/19 e.v. 

door Daisha de Wijs

Wat brengt de komende jaren? Welke aandachtspunten zijn belangrijk? Ofwel, met welke ‘energiestroom’ dien je de komende jaren rekening te houden? In de Persoonlijke Voorspelling krijg je daar antwoord op !

Prijs € 100,= incl. BTW voor een uur.

IHet kan ook telefonisch.

Daisha geeft adviezen hoe bepaalde zaken aan te pakken of te overwinnen. Zij vertelt je wat de komende tijd voor jou belangrijk gaat worden. Neem het op, dan kun je alles naluisteren, wel zelf voor apparatuur zorgen. 

Afspraak maken kan uitsluitend telefonisch tussen 9.00 en 17.00 uur: 0575 - 502264
Prijs: € 100,= incl. BTW p.p. per uur
Prijs: telefonisch € 110,= incl. BTW p.p. per uur
Plaats: de Wellenberg te Voorst (bij Zutphen) of telefonisch

 
locatie_01De Wellenberg Academie
De Academie voor Innerlijke Rijkdom!

De Wellenberg is de locatie waar Daisha de Wijs werkt en woont. Het is een Academie waar mensen zich thuis voelen. Een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden of anders gezinden c.q. denkenden. Een locatie voor retraite, opleidingen, cursussen, trainingen en andere activiteiten. Niet gebonden aan een religie of een bepaalde persoon c.q. stroming. Een Academie waar niet alleen gekeken wordt naar functionaliteit maar ook naar het effect van de omgeving op de geest en het lichaam van de personen die er verblijven. Met medewerkers die zich bewust zijn van hun rol daarin.
Een Academie met een huiselijke ambiance, terwijl alle faciliteiten geboden worden. De sfeer en het besloten karakter bevorderen de inzet en resultaten van het beoogde.