Gratis persoonlijk consult
van Daisha de Wijs
Wordt Vriend van Radio Merlijn!

Wanneer je voor een halfjaar- of jaar Vriend wordt van Radio Merlijn, dan kun je om de maand gebruikmaken van een gratis persoonlijk consult bij Daisha. Het consult duurt tien minuten, dit blijkt ruim voldoende te zijn voor die éne vraag. 

Zes keer per jaar krijg je dus € 20,= kado, want dat kost een consult van tien minuten met Daisha! Het gaat op afspraak, zodat je niet voor niets hoeft te bellen. Wordt Vriend van Radio Merlijn, zie voor informatie www.radiomerlijn.nl

 
locatie_01De Wellenberg Academie
De Academie voor Innerlijke Rijkdom!

De Wellenberg is de locatie waar Daisha de Wijs werkt en woont. Het is een Academie waar mensen zich thuis voelen. Een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden of anders gezinden c.q. denkenden. Een locatie voor retraite, opleidingen, cursussen, trainingen en andere activiteiten. Niet gebonden aan een religie of een bepaalde persoon c.q. stroming. Een Academie waar niet alleen gekeken wordt naar functionaliteit maar ook naar het effect van de omgeving op de geest en het lichaam van de personen die er verblijven. Met medewerkers die zich bewust zijn van hun rol daarin.
Een Academie met een huiselijke ambiance, terwijl alle faciliteiten geboden worden. De sfeer en het besloten karakter bevorderen de inzet en resultaten van het beoogde.