Verzameling mensen op wit vlak‚Äč

FAMILIE OPSTELLINGEN
vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 2017

Dé methode om een probleem helder te krijgen en op te lossen. Familie Opstellingen laat je tot de essentie van het probleem doordringen. Dit kan op elk gebied zijn: privé, zakelijk, werk, eigenwaarde, om een belangrijke beslissing helder te krijgen, financieel, keuzes te maken, gezondheid, seksualiteit of anderszins. Deze methode laat je de onderlinge verbanden zien tussen jou en de ander. Je gaat het waarom begrijpen en tegelijkertijd wordt je een oplossing aangeboden.

Het effect van de opstelling heeft niet alleen invloed op jou, de deelnemer. Nee, het gaat veel verder. Het heeft ook effect op de personen die door jou zijn opgesteld en je hele sociale omgeving. De personen, waarvan de 'rollen' door anderen worden 'gespeeld', komen middels de opgestelde persoon met hun onbewuste gedachten c.q. gedragingen naar buiten. Door zich te bevrijden van opgehoopte gevoelens naar jou, de opsteller, bevrijden ze zich tegelijkertijd ook in de werkelijkheid. Je ziet dan ook duidelijke veranderingen ontstaan bij de personen, die niet zelf hebben meegedaan, maar wel zijn opgesteld. Positieve veranderingen, omdat er een ballast van hen is afgevallen.

Deze workshop heeft een zeer positief effect op je leven!

Datum:   vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 2017
Tijden:   aanvang vrijdag 19.00 uur, einde zaterdag 16.00 uur
Begeleiding:   Daisha en Sander de Wijs
Prijs:   € 198,= p.p. inclusief volpension en overnachting
Locatie:   de Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst
Aanmelding:   via het aanmeldingsformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Welke problemen kunnen met deze methode opgelost worden?

Elk persoonlijk én zakelijk probleem is met deze methode op te lossen. Je ontdekt de oorzaak van het probleem, het knelpunt. Door te zien waardoor je huidige probleem is ontstaan verander je je huidige situatie. Dit inzicht verandert het patroon waar je tot dan toe in verwikkeld bent geweest. Dit nieuwe inzicht verandert je leven en eventuele blokkades worden doorbroken.

Om enkele voorbeelden te noemen: Aan de omgang met de medewerkers schort het een en ander, maar wat? In het gezin loopt het allemaal niet zo soepel, je wilt dat opgelost hebben. Je staat op een kruispunt van je leven en weet niet welke richting uit te gaan. Meerdere projecten in gedachten hebben, maar welk project zal het beste voor je uitpakken?

Je voelt je niet zo lekker in je vel zitten en wilt weten waarom. Al jaren heb je een onbestemd gevoel en je wilt weten waar dat vandaan komt. Er zijn een paar sollicitanten voor de functie die je in je bedrijf open hebt, wie moet je kiezen? Er wrikt al jaren iets tussen jou en je ouders of tussen jou en je broers en zussen, hoe los je dat op? Voorbeelden te over, teveel om hier allemaal op te noemen.

De mensen waar het om gaat kunnen zelfs overleden zijn, dat maakt niet uit. Het probleem kan gaan van personen tot abstracte zaken, en alles wat daar tussen ligt. Je kunt zelfs een vraagteken 'invoegen' voor iets waar je nog niet aan gedacht hebt.

 
locatie_01De Wellenberg Academie
De Academie voor Innerlijke Rijkdom!

De Wellenberg is de locatie waar Daisha de Wijs werkt en woont. Het is een Academie waar mensen zich thuis voelen. Een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden of anders gezinden c.q. denkenden. Een locatie voor retraite, opleidingen, cursussen, trainingen en andere activiteiten. Niet gebonden aan een religie of een bepaalde persoon c.q. stroming. Een Academie waar niet alleen gekeken wordt naar functionaliteit maar ook naar het effect van de omgeving op de geest en het lichaam van de personen die er verblijven. Met medewerkers die zich bewust zijn van hun rol daarin.
Een Academie met een huiselijke ambiance, terwijl alle faciliteiten geboden worden. De sfeer en het besloten karakter bevorderen de inzet en resultaten van het beoogde.