Authenticiteit en Zelfreflectie !
vrij. 23 en za. 24 november 2018
Keerpunt in je Leven !

Sta je op een kruispunt? Velen vragen zich momenteel af: hoe nu verder? Het oude wil je niet meer, maar welke richting dan te gaan. Er zijn meerdere mogelijkheden, maar welke past het beste bij je?
Zelfreflectie leidt tot zelfinzicht. Je verwerft inzicht in je handelen of niet-handelen. Bevraag jezelf over hoe en wat je gedaan hebt en krijg ervaring – je put uit eigen ervaringen. Door de reflectie ontdek je welke rol jij speelt in bepaalde (moeilijke) situaties.
Dan bereik je het Authentiek Zijn. Je werkelijke IK zijn, betekent echt zijn, betrouwbaar, niet vervalst, geloofwaardig, waarachtig.

Een authentiek persoon is trouw aan zijn eigen persoonlijkheid. Hij is zichzelf, handelt vanuit zijn eigen drijfveren, is zich bewust van wat hij wil en waar hij voor staat. De kenmerken van iemand die leeft van uit zijn werkelijke IK zijn:
* Je staat open voor nieuwe ervaringen;
* Je weet wat je werkelijk belangrijk vindt;
* Je bent je bewust van je belangrijkste drijfveren en handelt van daaruit;
* Je komt ‘echt’ over in je gedrag en houding;
* Je bent open en eerlijk naar jezelf en daardoor ook naar anderen
* Je laat jezelf zien. Dat betekent niet ‘zo ben ik nu eenmaal’ bijvoorbeeld woedend of emotioneel te zijn als iemand anders je op de vingers tikt. 

Een ontdekkingsreis in jezelf en anderen!
 
Datum:  vrij 23 en za. 24 november 2018
Tijden:  aanvang 19.00 uur, einde 16.00 uur
Begeleiding:  Daisha en Sander de Wijs en gastdocenten
Prijs:  € 198,= p.p. incl. BTW  volpension en overnachting
Locatie:  Wellenberg Academie, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst
Aanmelding:  via het aanmeldingsformulier

 

 

 

 

 

 

 
locatie_01De Wellenberg Academie
De Academie voor Innerlijke Rijkdom!

De Wellenberg is de locatie waar Daisha de Wijs werkt en woont. Het is een Academie waar mensen zich thuis voelen. Een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden of anders gezinden c.q. denkenden. Een locatie voor retraite, opleidingen, cursussen, trainingen en andere activiteiten. Niet gebonden aan een religie of een bepaalde persoon c.q. stroming. Een Academie waar niet alleen gekeken wordt naar functionaliteit maar ook naar het effect van de omgeving op de geest en het lichaam van de personen die er verblijven. Met medewerkers die zich bewust zijn van hun rol daarin.
Een Academie met een huiselijke ambiance, terwijl alle faciliteiten geboden worden. De sfeer en het besloten karakter bevorderen de inzet en resultaten van het beoogde.