Workshop
Verwerken van Trauma's en Verdriet

vrij. 18 en za. 19 mei 2018

Verlies- en rouwverwerking, het omgaan met echtscheiding en begeleiding van gecompliceerde rouw processen krijgen ruim de aandacht. Je krijgt inzicht en vaardigheid in het begeleiden van (groepen) mensen die met verlies en rouw te maken hebben. Dit kan zijn het verlies van een dierbare, van een kind, van werk door pensionering, van een huisdier of anderszins. 


Datum:   vrijdag 18 en zaterdag 19 mei 2018
Tijden:   aanvang 19.00 uur, einde 16.00 uur
Begeleiding:   Daisha de Wijs en medewerkers
Prijs:   € 198,= p.p. inclusief volpension en overnachting
Locatie:   de Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst
Aanmelding:   via het aanmeldingsformulier

 

 

 

 

 


 

 
locatie_01De Wellenberg Academie
De Academie voor Innerlijke Rijkdom!

De Wellenberg is de locatie waar Daisha de Wijs werkt en woont. Het is een Academie waar mensen zich thuis voelen. Een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden of anders gezinden c.q. denkenden. Een locatie voor retraite, opleidingen, cursussen, trainingen en andere activiteiten. Niet gebonden aan een religie of een bepaalde persoon c.q. stroming. Een Academie waar niet alleen gekeken wordt naar functionaliteit maar ook naar het effect van de omgeving op de geest en het lichaam van de personen die er verblijven. Met medewerkers die zich bewust zijn van hun rol daarin.
Een Academie met een huiselijke ambiance, terwijl alle faciliteiten geboden worden. De sfeer en het besloten karakter bevorderen de inzet en resultaten van het beoogde.