Introductie in Akasha Bewustzijn

vrij. 21 en za. 22 september 2018

Inwijding in een Hoger Bewustzjn en leren afstemmen op... Je Ziel heeft je lichaam nodig om met je te kunnen communiceren, en aan te geven wat extra aandacht nodig heeft. In elke cel van je is je Ziel en geest aanwezig. Je lichaam, geest en Ziel werken samen, het is één geheel. Zo kun je bij de ander, door je af te stemmen op de Ziel van de ander, lichamelijke en/of geestelijke problemen ontdekken. Wat kun je verwachten in dit seminar?

Door middel van onzichtbare energie-lijnen zijn wij met elkaar verbonden. Mensen die al jarenlang niet meer ons leven delen, zijn nog steeds in ons 'systeem' aanwezig. Verbinding maken met anderen, je verbonden voelen met iemand, is zeer essentieel voor een gelukkig bestaan. Door de verbintenis met de ander aan te gaan, voel je je gedragen.
Stel je voor dat je kunt communiceren met een dierbare overledene. Dan zou je eindelijk de vraag kunnen stellen die je al zo lang bezighoudt. Gelukkig is het mogelijk en wel door fotoreading. Soms zijn de antwoorden heel duidelijk, een andere keer cryptisch en moet je er even over nadenken.

 

Datum:   vrijdag 21 en zaterdag 22 september 2018
Tijden:   aanvang 19.00 uur, einde 16.00 uur
Begeleiding:   Daisha de Wijs en medewerkers
Prijs:   € 198,= p.p. incl. volpension en overnachting
Locatie:   de Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst
Aanmelding:    via het aanmeldingsformulier

 

 

 

 

 

 

 
locatie_01De Wellenberg Academie
De Academie voor Innerlijke Rijkdom!

De Wellenberg is de locatie waar Daisha de Wijs werkt en woont. Het is een Academie waar mensen zich thuis voelen. Een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden of anders gezinden c.q. denkenden. Een locatie voor retraite, opleidingen, cursussen, trainingen en andere activiteiten. Niet gebonden aan een religie of een bepaalde persoon c.q. stroming. Een Academie waar niet alleen gekeken wordt naar functionaliteit maar ook naar het effect van de omgeving op de geest en het lichaam van de personen die er verblijven. Met medewerkers die zich bewust zijn van hun rol daarin.
Een Academie met een huiselijke ambiance, terwijl alle faciliteiten geboden worden. De sfeer en het besloten karakter bevorderen de inzet en resultaten van het beoogde.