Radio Merlijn Vriendendag
zaterdag 8 september 2012

  Gratis incl. lezingen, workshops en drinken!

Zaterdag 8 september 2012 is de Radio Merlijn Vriendendag van 11.00-16.30 uur. De Vriendendag is om elkaar te ontmoeten en er zijn gratis lezingen en workshops. Een gezellig en leerzaam samenzijn, waarbij je kennis maakt met de meesten van onze programmamakers.

Introducees en nieuwkomers zijn welkom!

Een echte Picknick als lunch! We gaan, net zoals elk jaar, er een heerlijke lunch van maken. Aan lange tafels genieten we van de meegebrachte heerlijkheden. Bijvoorbeeld van die zelfgemaakte pastasalade, het belegde brood, de zelfgemaakte fruitsalade of quiche die je koud kunt eten. Trek al je registers open en maak nu eindelijk een keer dat gerecht dat je al zo lang wilde uitproberen. Neem het mee en laat iedereen meegenieten. Alles dat je meebrengt wordt als buffet opgesteld, zodat iedereen meegeniet van jouw creatie.
Nog even de bedoeling: elke deelnemer neemt iets te eten mee. Vanzelfsprekend bij voorkeur zelfgemaakt. Meer dan één gerecht mag natuurlijk ook. Als er maar genoten wordt. Wij hebben het serviesgoed en bestek. Koffie, thee, melk, karnemelk wordt geserveerd. Bij goed weer lunchen we aan lange tafels op ons ‘dorpspleintje’ en anders doen we dat binnen.

Introducees en nieuwkomers zijn welkom, zij betalen echter € 10,= p.p.

 
Programma: zie bij www.radiomerlijn.nl.
Tijd: 11.00 - 16.30 uur
Locatie: de Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst
Route klik hier
Aanmelden: via het aanmeldingsformulier

 

 

 

 

 

Wordt ook Vriend van Radio Merlijn