PendelenPendelen

zaterdag 11 februari 2012

maakt energieën zichtbaar!

De pendel is een hulpmiddel om energieën in en om ons te zien. Het gebruik van de pendel kent vele mogelijkheden. Het opsporen van krachtbronnen in jezelf of je omgeving. Bepalen of voorwerpen positief of negatief geladen zijn. Welke etenswaren, kruiden, stenen, enz. voor de persoon geschikt zijn.

Op elk gebied laat de pendel zien wat goed of slechts is, zowel persoonlijk als zakelijk. (Pendel is niet inbegrepen, deze is hier te koop of zelf meenemen.)

Een leerzame workshop met alles over pendelen!

Datum: zaterdag 11 februari 2012
Tijd: 11.00 - 16.30 uur
Begeleiding: Daisha en Sander de Wijs
Prijs € 69,= p.p. incl. lunch, koffie/thee.  
  € 10,= korting voor Vrienden van Radio Merlijn  
Locatie: de Wellenberg, Wellenbergweg 2, 7383 RX Voorst
Aanmelding: via het aanmeldingsformulier of telefonisch 0575-502264

 

 

 

 

 

 

 

 

 
locatie_01De Wellenberg Academie
De Academie voor Innerlijke Rijkdom!

De Wellenberg is de locatie waar Daisha de Wijs werkt en woont. Het is een Academie waar mensen zich thuis voelen. Een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden of anders gezinden c.q. denkenden. Een locatie voor retraite, opleidingen, cursussen, trainingen en andere activiteiten. Niet gebonden aan een religie of een bepaalde persoon c.q. stroming. Een Academie waar niet alleen gekeken wordt naar functionaliteit maar ook naar het effect van de omgeving op de geest en het lichaam van de personen die er verblijven. Met medewerkers die zich bewust zijn van hun rol daarin.
Een Academie met een huiselijke ambiance, terwijl alle faciliteiten geboden worden. De sfeer en het besloten karakter bevorderen de inzet en resultaten van het beoogde.