Energetisch therapeut

Opleiding ENERGETISCH THERAPEUT

start vrijdag 21 september 2018

Inwijding in Akasha Bewustzijn !

Deze tijd vraagt een andere benadering van de mens. De mens is gevoeliger geworden voor diverse energieën. Bij het begeleiden van de hulpvrager is het belangrijk te weten hoe de spirituele wetten, intuïtieve vermogens, het energetisch bewustzijn en de psychologische processen functioneren.

De Energetisch Therapeut werkt vanuit een ander mensbeeld dan de meeste andere sectoren van de gezondheidszorg. Ieder mens heeft niet alleen een fysiek lichaam, maar wordt ook omgeven door een subtiel energetisch veld. Dit veld heeft invloed op cellulaire processen en werkt vanaf een hoger energetisch niveau.

De Energetisch Therapeut leert de onzichtbare energetische processen te doorzien. Je leert diepgaande veranderingsprocessen bij de hulpvrager in beweging te zetten. Je werkwijze zal niet alleen kennis zijn, maar ook ervaring én vanuit je hart.

Voor wie is de opleiding?

Lees meer...

Opleiding Tarot therapeut door Daisha de Wijs

Opleiding TAROT THERAPEUT

start vrijdag 12 oktober 2018

Oeroude kennis uit de Tijd van Atlantis!

de kosten zijn fiscaal aftrekbaar

Maak direct een afspraak voor een intakegesprek

Een unieke kans om je de oeroude kennis uit de tijd van Atlantis eigen te maken! Wil je je bewustzijn tot in de Vijfde Dimensie ontwikkelen? Volg dan de Opleiding Tarot Therapeut! De opleiding die ik, Daisha, je bied is een Inwijdingsweg. Een Inwijding in de oeroude kennis van Atlantis, waarvan de essentie slechts door mondelinge overlevering kan worden doorgegeven! In de tijd van Atlantis gebruikte men Tarot om degene die zich er aan wilde overgeven naar het hoogste bewustzijn te brengen. De beelden en symbolen zijn toegespitst op de Ziel van de huidige mens.

Dit is de meest uitgebreide en degelijke Opleiding Tarot. Het brengt je in één jaar tijd naar de vijfde dimensie! Tarot leert je te begrijpen: jezelf, anderen, waarom je nu op deze aarde bent gekomen en zelfs je vorige levens leer je kennen. Deze kennis is in geen enkel boek te vinden! 

Lees meer...

Introductie in Akasha Bewustzijn
vrijdag 21 en zaterdag 22 september 2018

Akasha Jaartraining voor persoonlijk succesEen uniek en onvergetelijk gebeuren! Het brengt je innerlijke rust, Hemelse wijsheid en pure levensvreugde. Het is alsof je thuiskomt: alles is nieuw en toch voelt het vertrouwd. Je voelt je sterk verbonden met je diepste zelf, in harmonie met alles. Een innerlijke vreugde en extase met een diepe waarheid!

Het is een inwijding in een Hoger Bewustzijn, de Universele Ziel. Een dimensie zonder vorm, waarin problemen oplossen, afnemen en verdwijnen. Een meditatieve vibratie welke diep van binnen ervaren wordt. Het Akasha Bewustzijn is een gebeuren dat ver voorbij ons normale ervaren ligt. Deze diepe ervaring maakt je wakker uit vaste patronen. Je faalangst, schuldgevoelens en/of emotionele blokkades worden opgelost.

Lees meer...