Energetisch therapeut

Opleiding ENERGETISCH THERAPEUT

Inwijding in Hoger Bewustzijn !
start vrijdag 22 september 2017

Deze tijd vraagt een andere benadering van de mens. De mens is gevoeliger geworden voor diverse energieën. Bij het begeleiden van de hulpvrager is het belangrijk te weten hoe de spirituele wetten, intuïtieve vermogens, het energetisch bewustzijn en de psychologische processen functioneren.

De Energetisch Therapeut werkt vanuit een ander mensbeeld dan de meeste andere sectoren van de gezondheidszorg. Ieder mens heeft niet alleen een fysiek lichaam, maar wordt ook omgeven door een subtiel energetisch veld. Dit veld heeft invloed op cellulaire processen en werkt vanaf een hoger energetisch niveau.

De Energetisch Therapeut leert de onzichtbare energetische processen te doorzien. Je leert diepgaande veranderingsprocessen bij de hulpvrager in beweging te zetten. Je werkwijze zal niet alleen kennis zijn, maar ook ervaring én vanuit je hart.

Voor wie is de opleiding?

Lees meer...

Opleiding Tarot therapeut door Daisha de Wijs

Opleiding TAROT THERAPEUT

start vrijdag 29 september 2017

Dit is de meest uitgebreide en degelijke Opleiding Tarot, waarbij het belangrijkste is dat je deze oeroude kennis gebruikt in sessies met cliënten of doorgeeft aan cursisten. Het is een opleiding tot Tarot Therapeut. Met het geleerde kun je in één sessie de oorzaak van een probleem ontdekken. De adviezen die je daardoor kunt geven zijn to-the-point en zeer verhelderend voor de geconsulteerde. Ben je psycholoog, therapeut, coach en/of anderszins begeleider? Of ben je voornemens dit te gaan worden? Dan is deze opleiding een must in je praktijk.
Door middel van deze opleiding zullen je sessies en begeleiding kort en krachtig zijn. In zeer korte tijd help je de cliënt verder met haar of zijn leven aan te kunnen. Je maakt kennis met een oeroude wetenschap. Kennis, welke uitsluitend mondeling wordt doorgegeven en in geen enkel boek te vinden is! 

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Lees meer...