Satsang met Daisha
 Wu Wei, doen door niets te doen!
zondag 22 april 2018 van 11.00- 15.00 uur

Wu Wei is handelen zonder te handelen. Het is bijvoorbeeld werken zonder inspanning, of mee stromen met wat er op je pad komt. Een moeder die haar kind, welke boven in een boom is geklommen, rustig naar beneden laat gaan zonder in paniek te raken. Bij Wu Wei probeer je niets, zelfs niet te ontspannen, want ook dat is al inspanning. Je wint wanneer je niet wilt winnen. Wu Wei maakt je leven eenvoudig.
In de middagsessie kun je vragen stellen, Daisha’s antwoorden zijn helder en duidelijk.
Satsang is een intens en uniek samenzijn met Daisha de Wijs én met Zielsverwanten. Een bijzondere ervaring, waarbij alles mogelijk is. Stilte, rust, energie, intense liefde, verbondenheid, lachen, tranen en vooral begrip!

Kom naar deze bijzondere Satsang, Daisha laat je je eigen charisma doen ontdekken. Ervaar hoe het is om op een natuurlijke manier te leven en een mooie uitstraling te hebben! 

Satsang is een ontmoeting met Zielsverwanten

Een intens en bijzonder samenzijn! Satsang is een intens en uniek samenzijn met Daisha de Wijs (ook bekend als Daisha Bol) én met zielsverwanten. Een bijzondere ervaring, waarbij alles mogelijk is. Stilte, rust, energie, intense liefde, verbondenheid, lachen, tranen en vooral begrip!
Daisha noemt het 'de beweeglijke Satsang'. Wat er ook gaande is die dag, elke keer is het weer een vertrouwde en fijne bijeenkomst. Een thuiskomen in jezelf, een thuiskomen samen met anderen. In Satsang kun je vragen stellen over elk aspect van je leven, je kunt persoonlijke en zakelijke vragen stellen of over datgene dat je bezighoudt. De antwoorden van Daisha zijn zeer verhelderend!
Eén keer in de maand op zondag van 11.00 – 15.00 uur (gaarne uiterlijk 10.45 uur aanwezig). Kijk in onderstaand overzicht voor de data én de thema's!
Prijs:     € 15,= per keer
Aanmelden kan telefonisch 0575–50 2264 of via het aanmeldingsformulier

      2018    
   14 januari    Charisma
   18 februari    Intuïtie of Helderziendheid ?
   18 maart    Deadline werker of niet?
    22 april    Wu Wei, doen door niets te doen
    27 mei      Het Onzichtbare Zichtbaar maken
    24 juni    Relatie in Reparatie
    15 juli    Ontdek je Karma, je Kwaliteiten en Gaven
     augustus     geen Satsang
     23 september     het Akasha Bewustzijn
     21 oktober     De Kunst van Leven !
     18 november     Overgave, hoe doe je dat?
     23 december     Wat Engelen voor je kunnen betekenen!
Satsang is elke keer anders!
Satsang met Daisha biedt je bewustwording en inzichten. Soms stelt Daisha de deelnemers vragen of geeft zij over een bepaald onderwerp uitleg. Door Daisha's afstemming op de aanwezigen ontstaat er een eenheid. Niet alleen tussen haar en jou, maar tussen haar, jou en alle aanwezigen!
Een samenzijn en een unieke beleving dat je diep van binnen zal raken!
'Wat een ervaring! Ik heb de volgende dag vrij genomen, zo'n impact had het wat je me vertelde. Ik moest het allemaal even laten bezinken. De dag vrij nemen was al een hele overwinning voor me. Een stap naar beter naar mijn eigen behoefte te kijken.'   Jos Wensink
'Zo bijzonder de sfeer en de oefening die we deden. Een eerste keer kijk ik altijd 'de kat uit de boom', maar dat was niet nodig. Ik ben nog nooit zo spontaan en open geweest. Hartelijk bedankt voor deze mooie belevenis.'   Bea Barendsen
'Ik moest mee van mijn vrouw. Wat ben ik blij dat ik mee gegaan ben. Zo kun je dus ook spiritueel zijn. Geen gezever, niks gek gedoe, echt fantastisch, bedankt!'   Klaas Boonstra